Helsingin Yrityssiivous toimii PK-seudulla

Haluamme pitää yrityksenne tilat puhtaina ja viihtyisinä.

Helsingin Yrityssiivous Oy on ammattitaitoinen ja luotettava siivousyritys, jolla on pitkä kokemus alalta. Olemme perheyritys, ja meillä jokainen ammattilaisemme johtoa myöten osallistuu kohteiden työtehtäviin. Johtomme suorittaa myös siivoustyön laadunvalvontaa kohteissa viikoittain. Tästä olemmekin saaneet kehuja.

Asiakkaamme ovat pääosin Helsingissä, Vantaalla, Espoossa sekä pääkaupunkiseutua ympäröivissä kehyskunnissa sijaitsevia 20–300 hengen PK-yrityksiä. Yleensä siivouskohteemme koostuvat toimisto-, tuotanto- tai varastotiloista sekä julkisista tiloista. Asiakaskuntaamme kuuluu myös rahoitusalan asiantuntijoita, media-alan ykkösyrityksiä, asianajotoimistoja ja useita eria toimialojen liittoja. Kun pidämme tilat siisteinä ja pinnat sekä sisäilman puhtaampana, viihtyvät asiakkaamme töissään paremmin ja terveempinä.

Emme tuota ihmeellisiä innovaatioita. Me siivoamme.

Olemme siivousfirma, eli me siivoamme. Emme pyydä sinua lataamaan sovelluksia puhelimeesi tai opettelemaan sähköisten ajanvarausjärjestelmien käyttöä. Emme tarjoile sinulle ”lisäarvon tuottamiseksi” piilotettuja kuluja tai monimutkaisia laskutusperusteita. Jos siis tarvitset yksinkertaisen, nöyrän ja palvelevan siivousyrityksen, ota meidät avuksesi.