Siivous on pakollinen paha. Jonkun se on tehtävä, ja me teemme sen hyvin.

Siivoamme huolellisesti mutta tehokkaasti. Tarjoamme yksilöllistä, luotettavaa ja joustavaa siivouspalvelua asiakkaidemme ehdoilla.

Työskentelemme pääkaupunkiseudulla, mutta tarpeen vaatiessa palvelemme koko Etelä-Suomen alueella. Toimimme yleensä palvelusopimuksilla, mutta meiltä saa myös helposti ja joustavasti yksittäisiäkin siivoustoimeksiantoja, kuten suursiivouksia, lattiapesuja ja -vahauksia, peruspesuja ja ikkunanpesuja.

Pesu- ja siivouspalvelumme yrityksille

 

Sopimussiivoukset

Kartoitamme asiakkaan toiveet, ja niiden pohjalta teemme siivoussuunnitelman ja -sopimuksen. Tämän jälkeen työnjohto perehdyttää työntekijät huolellisesti kohteeseen ja valvoo, että asiakkaan toiveet otetaan huomioon ja asiakas saa sitä palvelua, mitä on tilannutkin.

Ikkunanpesut

Katupölyn ja saderoiskeiden jäljiltä likaiset ikkunat antavat toimitiloista epäsiistin kuvan. Antakaa meidän pestä ikkunanne säännöllisesti, niin sekä asiakkaanne että työntekijänne viihtyvät paremmin!

Lattioiden pesut ja vahaukset

Toimistojen ja liiketilojen lattioiden huolelliseen kunnossapitoon ei riitä pelkkä imurointi ja lattioiden manuaalinen puhdistus. Kaikenlainen pintojen päivittäinen kulutus sekä kenkien mukana sisäänkantautuva hiekka, suola ja katupöly ovat myrkkyä lattiapinnoille, ja ne kuluttavat suoja-/hoitoaineet pinnoilta. Kun lattiat konepestään ja käsitellään säännöllisesti, lisätään pintojen käyttöikää huomattavasti. Luovuta työ siis ammattilaisille ja anna Helsingin Yrityssiivouksen asiantuntijoiden varmistaa lattiapintojesi kiilto sekä pitkä ikä!

Suursiivoukset

Jos toimiston tai liiketilojen siivousta laiminlyö liian pitkään, on vaarana, että pinnat kuluvat ennenaikaisesti. Suursiivous kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin tilojen kunnossapidon ja pintojen hyvänä pysymisen vuoksi, mutta myös siksi, että ylläpitosiivous suursiivouksien välissä käy helpommin.

Siivoojien sijaisuudet

Kysykää meiltä myös vakituisten siivoojienne sijaistusta. Reservissä on hyvä olla vaihtoehtoja, kun tarve tulee. Paikkaamme mielellämme muiden ollessa sairaana tai lomalla!