HELSINGIN YRITYSSIIVOUS OY

Kattavat siivouspalvelut
nykyaikaisiin tarpeisiin

Siivoamme yrityksesi huolellisesti mutta tehokkaasti. Tarjoamme yksilöllistä, luotettavaa ja joustavaa siivouspalvelua asiakkaidemme ehdoilla. Työskentelemme pääkaupunkiseudulla, mutta tarpeen vaatiessa palvelemme koko Etelä-Suomen alueella.

Yritysten siivouspalvelut toimitetaan yleensä siivouspalvelusopimuksilla, mutta meiltä saa myös helposti ja joustavasti yksittäisiäkin siivoustoimeksiantoja, kuten suursiivouksia, lattiapesuja ja -vahauksia, peruspesuja ja ikkunanpesuja.

Pyydä tarjous siivouksesta
alle minuutissa!

Siivouksen tilaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!
Klikkaile itsellesi tarjous tai jätä kysymys.

Palvelut

Sopimussiivoukset

Kartoitamme asiakkaan toiveet, ja niiden pohjalta teemme siivoussuunnitelman. Tämän jälkeen työnjohto perehdyttää työntekijät huolellisesti kohteeseen ja valvoo, että asiakkaan toiveet otetaan huomioon ja asiakas saa sitä palvelua, mitä on tilannutkin.

Ikkunanpesut

Katu- ja siitepölyn sekä saderoiskeiden jäljiltä likaiset ikkunat antavat toimitiloista epäsiistin kuvan. Antakaa meidän pestä ikkunanne säännöllisesti, niin sekä asiakkaanne että työntekijänne viihtyvät paremmin ja näkevät maailman kirkkaampana!

Lattioiden pesut ja vahaukset

Lattioiden huolelliseen kunnossapitoon ei riitä pelkkä imurointi ja lattioiden manuaalinen puhdistus. Pintojen päivittäinen kulutus sekä kenkien mukana sisäänkantautuva hiekka, suola ja katupöly ovat myrkkyä lattiapinnoille, ja ne kuluttavat suoja-/hoitoaineet pinnoilta.

Suursiivoukset

Jos toimipaikan siivousta laiminlyö, on vaarana, että pinnat kuluvat ennenaikaisesti. Suursiivous kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin tilojen kunnossapidon ja pintojen hyvänä pysymisen vuoksi, mutta myös siksi, että ylläpitosiivous suursiivouksien välissä käy helpommin.

Siivoojien sijaisuudet

Kysykää meiltä myös vakituisten siivoojienne sijaistusta. Reservissä on hyvä olla vaihtoehtoja, kun tarve tulee. Paikkaamme mielellämme myös muiden ollessa sairaana tai lomalla! Toimimme myös lyhyellä varoitusajalla, joustavasti ja iloisin mielin!

Erikoissiivoukset

Pystymme toteuttamaan myös erikoisempienkin kohteiden puhtaanapito- ja siivoustyöt. Esimerkiksi korkeat kohteet, akvaariot ja muut märät kohteet sekä patsaat, julkisivut, rakennusten reliefit, metalli- ja kivipinnat, sekä puiset rakenteet. Ota yhteyttä ja kysy!

Ole yhteydessä suoraan työjohtoon:

Monika Saimovaara

Puh. 040 512 7772 monika@helsinginyrityssiivous.fi

Tai jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Täytä yhteydenottolomake ja vastaamme sinulle sähköpostitse ensitilassa!