Me olemme siivousyritys. Yrityssiivousyritys.

Helsingin Yrityssiivous Oy on ammattitaitoinen ja luotettava siivousyritys, jolla on pitkä kokemus alalta. Olemme perheyritys, ja meillä jokainen ammattilaisemme johtoa myöten osallistuu kohteiden työtehtäviin. Johtomme suorittaa myös siivoustyön laadunvalvontaa kohteissa viikoittain. Tästä olemmekin saaneet kehuja.

40+

Tämänhetkiset siivouskohteemme

25

Työntekijämme

n.550000

Liikevaihtomme

Emme tuota ihmeellisiä innovaatioita. Me siivoamme.

 

Olemme siivousfirma, eli me siivoamme. Emme pyydä sinua lataamaan sovelluksia puhelimeesi tai opettelemaan sähköisten ajanvarausjärjestelmien käyttöä. Emme tarjoile sinulle ”lisäarvon tuottamiseksi” piilotettuja kuluja tai monimutkaisia laskutusperusteita, emme digitalisaatiota, kommervenkkejä, emmekä ”startup-hypeä”. Tarjoamme vain siivousta. Keskitymme siihen, ja siinä me olemme hyviä. Jos siis tarvitset yksinkertaisen, nöyrän ja palvelevan siivousyrityksen, ota meidät avuksesi.

Asiakkaamme ovat pääosin Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla sijaitsevia 20–300 hengen PK-yrityksiä, joiden työtilat koostuvat toimisto-, tuotanto- tai varastotiloista sekä julkisista tiloista. Asiakaskuntaamme kuuluu myös rahoitusalan asiantuntijoita, media-alan ykkösyrityksiä, asianajotoimistoja ja useita eria toimialojen liittoja. Kun pidämme tilat siisteinä ja pinnat sekä sisäilman puhtaampana, viihtyvät asiakkaamme töissään paremmin ja terveempinä.