Tehokasta ja vastuullista toimistosiivousta Helsingissä ja Uudellamaalla

Tavoitteenamme on tarjota liike- ja toimitiloihin Helsingissä ja Uudellamaalla vastuullista ja laadukasta toimistosiivousta, joka tekee vaikutuksen. 

Monika Saimovaara on superammattilainen työssään ja kokemusta siivousalalta hänellä on jo 30-vuoden ajalta. Hän auttaa mielellään siivoustarpeidenne kartoituksessa ja antaa parhaat vinkit puhtaaseen päivään!

Jätä viestisi lomakkeella ja olen sinuun pian yhteydessä! ‒Monika

Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Voit myös soittaa meille: 040 512 7772

Laadukas toimistosiivous lisää työntekijöiden viihtyvyyttä, jaksamista ja parantaa työhyvinvointia ja tehokkuutta. Puhtaat tilat luovat ensivaikutelman yrityksestäsi ja edistävät turvallisuutta. Siksi panostamme laatuun ja yksityiskohtiin, oli kyse sitten päivittäisestä ylläpitosiivouksesta tai syvemmästä perussiivouksesta.

Meillä Helsingin Yrityssiivous Oy:ssä ympäristönäkökulma on olennainen osa toimintaamme. Sitoudumme tuottamaan siivouspalvelut aina vastuullisesti ja kestävästi. Käytämme huolellisesti valittuja ympäristömerkittyjä siivouskemikaaleja ja pyrimme jatkuvasti vähentämään ympäristökuormitusta. Valitessasi meidät kumppaniksesi, voit luottaa siihen, että siivouspalvelut toteutetaan tiloihisi aina ympäristöystävällisesti.

Toimistosiivouspalvelumme sisältää muun muassa:

  • Sopimussiivoukset
  • Ikkunanpesut
  • Lattioiden pesut ja vahaukset
  • Suursiivoukset
  • Siivoojien sijaisuudet
  • Erikoissiivoukset

Räätälöimme aina siivoussuunnitelman asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Jokainen toimisto ja liiketila on erilainen, ja siksi suunnittelemme palvelumme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Sitoudumme tarjoamaan sinulle sovitut palvelut täsmällisesti ja ajallaan, jotta voit keskittyä rauhassa yritystoimintaasi.

Hyvin hoidetut tilat edistävät yrityksesi menestystä ja jättävät positiivisen kuvan asiakkaillesi ja työntekijöillesi. Valitse Helsingin Yrityssiivous Oy kumppaniksesi, ja anna siivoushuolet meidän hoidettavaksemme.

Me siivoamme ja sillä siisti

Monika Saimovaara on superammattilainen työssään ja kokemusta siivousalalta hänellä on jo yli 30-vuoden ajalta!

Helsingin Yrityssiivous Oy

Monika Saimovaara

asiakaspalvelu@helsinginyrityssiivous.fi

Puh. 040 512 7772